Pages

Noor Smit

Fashion + Travel + Lifestyle

27.7.16

Boyfriend Jacket

Excuse me lady, you are heading towards the wrong section.. this is menswear! Woops..

*Are you a Dutchie? – scroll down below for the Dutch version!

The saleswoman grabbed my arm and pointed at the sign that said ‘menswear’. Next to me stood my bestie Marieke. ‘A mensjacket can be quite fun, right? A bit oversized?’ I asked. And so it happened, while Marieke was encouraging me to try on the jacket immediately, I took off my jacket and searched for the right size. And yes, it fitted me like a glove. Unfortunately it’s not always easy to find the perfect denim jacket. I’ve had 5 different one’s that I wasn’t really happy with (no worries, thank god there is something called recycling and Ebay). Finally with this jacket my summer is going to be great, fashionable wise though (not the typical Dutch weather). So I encourage you ladies to also take a look beyond the women’s department, because our men’s also know how to dress well! Out of money to buy a new jacket? Borrow it from your boyfriend or your brother, I bet that they have a jacket in their closet that will complete the boyfriend look.

*Find the details of the outfit down below

[NL] De verkoopster pakte mijn schouder vast en wees op het bordje ‘mannen’. Naast me stond m’n bestie Marieke. ‘Zo’n mannen jasje kan best leuk zijn toch? Beetje oversized?’, vroeg ik.  En zo geschiedde want terwijl Marieke enthousiast naast me stond en zei dat ik het jasje meteen moest passen, liep ik alle maten langs en trok ik mijn jas uit. En ja hoor, hij zat als gegoten. Helaas is het niet altijd even makkelijk om het perfecte spijkerjasje te vinden. Ik heb wel 5 verschillende gehad waar ik eigenlijk niet tevreden mee was (no worries, gelukkig bestaat er zoiets als recycle en marktplaats). Maar met dit jasje wordt deze zomer eindelijk anders, dus ik moedig jullie ladies aan om ook eens verder te kijken dan de dames afdeling, want onze mannen kunnen er ook wat van! Geen geld om een nieuw jasje te kopen? Leen hem van je vriend of je broer, wedden dat die het perfecte jasje in zijn kast heeft hangen om deze boyfriend look compleet te maken.

Jacket: Forever21 (mens department) / Blouse: Zara / Jeans: Zara / Bag: Love Moschino
Watch: Cluse / Necklage: BeBold 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Noor Smit.